FAQ

Veel gestelde vragen

Door middel van deze vragen en antwoorden op deze pagina te plaatsen, hopen we duidelijkheid te creëren. Heeft u nog vragen dan kunt u die uiteraard altijd stellen via ons contactformulier of telefonisch.

 

Vraag: Moet ik het doorgeven als er een kindje meer of minder komt op het kinderfeestje?

Antwoord: Als u met minder kinderen komt, is het niet noodzakelijk om dit van te voren aan te geven. Als u met meer kinderen komt, is het verstandig om hierover voor het lasergamen en superjumpen wel van te voren contact over te maken omdat er anders mogelijk geen plek meer is. Voor het bowlen hoeft u het alleen van te voren door te geven als u een extra bowlingbaan nodig heeft. Er kunnen acht personen op een bowlingbaan. Uiteindelijk betaalt u alleen voor degene die aanwezig zijn (geweest).

 

Vraag: Moeten ouders/begeleiding ook betalen als ze mee komen met een kinderfeestje?

Antwoord: Nee, begeleiding is gratis en betalen alleen indien ze meedoen met de activiteiten of consumpties nuttigen.

 

Vraag: Ik heb via de website een arrangement combi-aanbieding gereserveerd, maar zie een hele andere prijs?

Antwoord: Klopt, Het reserveringssysteem is nog niet zo ingesteld dat het combi-aanbiedingen en arrangementen kan zien. De juiste prijs wordt verrekend aan de centrale kassa bij Superfun.

 

Vraag: Moet ik van tevoren betalen?

Antwoord: Nee, u betaalt altijd aan het eind van het evenement als u naar huis gaat. Bij Superfun krijgt u altijd een toegangspas en op deze pas worden alle activiteiten,  drankjes en hapjes geregistreerd. Als u naar huis gaat, levert u de pas in bij de centrale kassa en kunt u alles in één keer betalen.

 

Vraag: Mijn vriendje en ik zijn 13 mag ik dan alleen naar Superfun komen?

Antwoord: Nee, tot 15 jaar is het verplicht dat er een volwassene meekomt. Diegene hoeft niet mee te doen met de activiteiten of te betalen, maar moet wel aanwezig zijn in het pand.

 

Vraag: Hebben jullie airco?

Antwoord: Nee, wij hebben geen airco. wij hebben een luchtventilatiesysteem, dat systeem blaast en verdeelt koele lucht. Daarmee is het als het buiten warm is, altijd een paar graden kouder dan buiten.

Superfun B.V.

Middelhoefseweg 10

3819 AA Amersfoort

0334951831

 

Openingstijden:

di wo do zo 10.00 - 23.00 uur

vrij en zat 10.00 - 01.00 uur

maandag gesloten

Volg ons op social media:

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter
  • YouTube